Radiesse_Header_Treatment_Options__white_arrows_1074x506-1024x482_magyar

Ránc-
feltöltés

A kor előrehaladtával, az irhában a kollagén és az elasztin-szálak fokozatos elvesztése hozzájárul a ráncok kialakulásához. Marionett-ráncok és a nazolabiális redőkként is ismert mosolyráncok jelennek meg, ahogy az arc volumene csökken. Az arc egyre fáradtabbnak, mérgesebbnek vagy szomorúbbnak tűnik, még akkor is, ha remek hangulatban vagyunk. Az elvesztett volumen visszatöltése és az emelés két kulcsfontosságú elem az arcon megjelenő ráncok, vonalak és redők eltüntetéséhez. Az öregedés ilyen tipikus jeleinek non-invazív és hosszan tartó kezelését lehet elvégezni az olyan bőrfeltöltőkkel, mint például a Radiesse®.

  • after

  • before

Nazolabiális redők

A nazolabiális redők a befecskendezhető feltöltő kezelések fő indokai. A Radiesse® ideális feltöltő a nazolabiális redők esetében és hosszan tartó eredményt biztosít.

  • after

  • before

A Radiesse® hatékonyan csökkenti a ráncokat, az enyhétől a mély ráncokig

A Radiesse®-t orvosa finoman a bőrbe injekciózza, általában kis mennyiségben egy nagyon vékony tűvel. Az azonnali feltöltő hatás mellett a Radiesse® magas minőségű összetevői serkentik a bőr természetes kollagén szintézisét. A Radiesse® kollagén serkentő hatásának köszönhetően a kezelés a bőr minőség hosszan tartó javulását eredményezi. Természetes ránc korrekciós és volumen feltöltő módszere miatt a Radiesse® egyre inkább a bőrgyógyászok, plasztikai sebészek, az esztétikai kezeléseket végző orvosok és más gyógyászati szakemberek kedvencévé válik. A Radiesse® kezelési eredményei hosszantartóak, de nem állandóak. Sok páciens visszatér, hogy megismételje a kezeléseket, mert teljes mértékben elégedettek vele. A férfiak és nők 90%-a elégedett a Radiesse® kezelési eredményeivel.1

1 Moers-Carpi M, et al. Dermatol Surg. 2007 Dec; 33 Suppl 2: S144–51.

Keressen orvost

Keressen egy Radiesse® termékkel dolgozó orvost az Orvos kereső használatával.