Radiesse_Header_Treatment_Options_Hands_1074x506-1024x482_hun

Volumen helyreállítás
a kézen

A kezünk fontos része annak, ahogyan kommunikálunk és bemutatkozunk. A szép kéz magabiztosságot ad, hogy kifejezzük magunkat bármilyen helyzetben. A kéz azonban gyakran az első olyan hely, ahol az öregedés jelei megjelennek és gyakran alábecsülik ezt a problémás területet, amely nemcsak a vékony és sportos testalkatú nőknél jelenik meg: A kézfejen lévő bőr vékonyabb, mint az arcbőr és folyamatosan ki van téve a napsugárzásnak és annak fotokárosító hatásainak, melyek ezt a területet még érzékenyebbé teszik az öregedési folyamattal szemben. Az idő múlásával a zsírszövetek a kézfejen lévő bőr alatt elvékonyodnak. Az erek és az inak még inkább láthatóvá válnak és a bőr veszít volumenéből. Az arc esztétika területén egyre növekvő lehetőségek mellett a kéz láthatóan öregebbnek tűnik, mint a test többi része.

volume-replenishment-hands

Hogyan értékelje a kezét?

Ez a tudományos skála a kéz öregedési folyamatát ábrázolja (0 = nincs volumen veszteség - 4 = jelentős volumen veszteség).

A Radiesse® újra volument ad a kéznek

A legújabb fejlesztések az esztétikai kezelések technológiájában képesek elrejteni a látható csontokat és inakat és a kezet simábbá és ismét fiatalossá teszik. Ha úgy érzi, hogy a keze nem illik az általános megjelenéséhez, akkor itt az ideje, hogy tegyen érte. A Radiesse® helyreállítja a volument és struktúrát ad a bőrnek. Az egyedülálló, innovatív és biztonságos gél összetétel kalcium mikrogömböket (CaHA) tartalmaz, amelyek serkentik a test kollagén termelését, ez pedig azonnali és hosszan tartó volumen növekedést eredményez.

Keressen orvost

Keressen egy Radiesse® termékkel dolgozó orvost az Orvos kereső használatával.