Radiesse_Header_Treatment_Options__white_arrows_1074x506-1024x482_magyar

Kombinált
kezelések

A Merz Aesthetics elkötelezett abban, hogy segítsen az embereknek megtartani fiatalos és egészséges megjelenésüket. Ezért kiegyensúlyozott termék skálát kínál a minimálisan invazív ránckezelésekhez, a volumen növeléshez és bőrápoláshoz. Ezeket a termékeket lehet külön és kombinálva is használni az Ön személyes céljaitól függően. Kezelőorvosa konzultációt, tanácsadást és egyéni kezelési terveket biztosít minden igényre.

Belotero®

A természetes öregedési folyamat jeleit és tüneteit csökkenteni lehet az elvesztett hialuronsav (HA) pótlásával. A hialuronsav egy természetesen előforduló anyag, amely jelen van minden élőlényben. Magas fokú biokompatibilitással rendelkezik és ritkán okoz mellékhatásokat. A HA tartalmú termékek az öregedési folyamat minden jellemzőjét megcélozza, amelyeket a különböző kezelési eljárásokban használnak. Használható az ajak területén lévő finom ráncok kezeléseként és az ajkak volumenének növelésére. A Belotero® egy hialuronsav tartalmú feltöltő és jó kiindulási pont, ha első alkalommal fontolgatja az esztétikai kezelést. A Belotero® a ránc kisimítás és feltöltés, az ajak növelés, az arc volumen helyreállításának és a bőr rehidratálásának széles skáláját kínálja. A termékeket lehet külön vagy kombinálva is használni az esztétikai megoldások személyre szabásához a bőr strukturális és funkcionális igényeitől függően.

merz_beloterologo
merz_ultherapylogo

Ultherapy

Az Ultherapy finom megoldás a bőr nem sebészeti úton történő emelésére, hangsúlyozására és feszesítésére biztonságos, kipróbált ultrahangos technológia használatával. Ahogy a bőr érik, a belső támasztást nyújtó kollagén rostok megviseltté válnak. Az Ultherapy ultrahangos energiája mélyen bejut a bőrfelszín alá, hogy serkentse a test természetes javító folyamatait. Az idő múlásával ez új, egészséges, erős kollagén kialakulását és számos pozitív bőrváltozást eredményez.

Neocutis

A Neocutis olyan bőrápolási termékcsalád, amelyet a bőr gyógyulására terveztek, miközben csökkenti az öregedés látható jeleit. A sebgyógyulás területén végzett többéves kutatások során felfedezett PSP®, melynek jelentése: feldolgozott bőr sejt proteinek (Processed Skin Cell Proteins), egy szabadalmaztatott kozmetikai összetevő, mely kizárólag a Neocutis bőrápolási termékekben található. Ezek a proteinek növekedési faktorokban, antioxidánsokban, kollagénben és más  nélkülözhetetlen tápanyagokban gazdagok. A Neocutis termékek teljes kínálata összhangban együttműködik, hogy helyreállítsa a bőr simább, puhább és élénkebb tónusát és textúráját. Használja a Neocutis termékeket, hogy csökkentse az öregedés jeleit, a hegesedést és más sérülés nyomokat, ezzel pedig fiatalosabb és szebb megjelenést eredményezzen.

merz_neocutislogo

Keressen orvost

Keressen egy Radiesse® termékkel dolgozó orvost az Orvos kereső használatával.