Radiesse_Header_Treatment_Options__white_arrows_1074x506-1024x482_magyar

Az arc
kontúrozása

Az öregedési folyamat a bőrben a támasztó zsírszövet és a kollagén fokozatos csökkenéséhez vezet. Ezen kívül a gravitáció az arcszöveteket az orr, a száj irányába és a nyak közepe felé húzza, ami láthatóan megváltoztatja a kinézetét. A petyhüdt, lapos arcot tudjuk kitölteni a Radiesse®-szel, hogy finomítsa az elvesztett kontúrokat és fiatalos kinézetet biztosítson.

Az állvonal, különösen az állkapcsi ív Radiesse®-szel történő formázása segít megtartani az arc fiatalos „V” formáját, és még vékonyabb kinézetet is kölcsönöz. A kisebb orr hibákat is át lehet formálni és egyenletessé lehet tenni a Radiesse®-szel műtét nélkül.

Az azonnali feltöltő hatás mellett a Radiesse® magas minőségű összetevői serkentik a bőr természetes kollagén szintézisét. A Radiesse® kollagén serkentő hatásának köszönhetően a kezelés a bőr minőség hosszan tartó javulását eredményezi.

  • after

  • before

Az állvonal kontúrozása

Az állvonal kontúrozása egyre inkább elfogadottabb az esztétikai gyógyászati gyakorlatban. A Radiesse® használható a megereszkedő állvonal és állkapocs formázására és újradefiniálására.

  • after

  • before

Keressen orvost

Keressen egy Radiesse® termékkel dolgozó orvost az Orvos kereső használatával.