Radiesse_Header_Services_1074x506-1024x482_hun

A Radiesse® elérte az 5 milliós rekordot

Már több mint 10 éve a Radiesse® egyre növekvő sikert tudhat magáénak az új generációs bőr feltöltés területén. A Radiesse® nemrégiben elérte az 5 milliós szintet a világszerte eladott ampullák számával. Ez bizonyítja a Radiesse® iránti maga szintű bizalmat.

 

Az emelő feltöltő egy megbízható, biztonságos és nagyon népszerű feltöltő a volumen veszteség és a ráncok esztétikai kezelésére. A férfiak és nők 90%-a elégedett a Radiesse® kezelési eredményeivel.1

radiesse_0_0_1_hun

Szépészeti kezelések iránti nagy igény

Az utóbbi években az esztétikai kezelések népszerűbbé váltak, mint valaha. Különösen az arc kezelésekre tekintenek egyre inkább az öregedés elleni harc eszközeként - racionális megoldás egy elkerülhetetlen folyamatra. Az egyik legkedveltebb bőrfeltöltőként a Radiesse® is megerősített ezt a trendet - több mint 5 millió eladott ampullájával világszerte. A sikertörténet pedig folytatódik, mivel ez egy minimálisan invazív eljárás.

Radiesse®: mérföldkő az esztétikai kezelésekben

Mérföldkő volt az esztétikai és öregedésgátló bőrgyógyászatban. A Radiesse® 2004-ben Európai orvos technikai eszköz tanúsítványt kapott. 2006-ban a Radiesse® CE jelzést kapott a plasztikai és rekonstrukciós sebészetben. Az innovatív Radiesse® technológia forradalmasította a kezeléseket egyedülálló képességével, amely azonnal helyreállítja az elvesztett volument és egyben serkenti a bőr saját természetes kollagén termelését. Az eredmény: hosszan tartó hatások és 90%-os páciens elégedettség.1

 

Továbbá a Radiesse® az egyik legbiztonságosabb elérhető bőrfeltöltő2 és az FDA (amerikai szabályozó hatóság) is jóváhagyta 2006-ban. Ma már a Radiesse® világszerte megbízható több mint 5 millió eladott ampullájával. A Radiesse® kiváló hatékonyságáról és biztonsági jellemzőjéről számos klinikai kutatás és tudományos publikáció is beszámolt már.3 A 2013. év Legjobb Feltöltőjeként4 a Radiesse® az orvosok előnyben részesített választása. A volumen növelő és emelő feltöltő egyre inkább a kedvenc befecskendezhető feltöltővé válik a biztonságos hosszan tartó fiatalítás terén.

1 Moers-Carpi M, et al. Dermatol Surg. 2007 Dec; 33 Suppl 2:S144-51.

2 Mariano Busso, háziorvos, bőrgyógyász, Miami, Florida; Bőrgyógyász főorvos a Mercy Hospital (Mercy kórház), Miami; Klinikai adjunktus, University of Miami (Miami Egyetem), Miami.
3 Adatok kérésre.
4 Az első Európai szépség kongresszus, AMEC (Öregdésgátló Európai orvosi kongresszus) nemzetközi zsűrije által odaítélve.