Radiesse_Header_Services_1074x506-1024x482_hun

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi a Radiesse®?

A Radiesse® egy injekcióval bevihető bőrfeltöltő, amely ideiglenesen növeli a volument, hogy segítsen kisimítani az arcon lévő ráncokat az enyhébb ráncoktól egészen a mély ráncokig, ezen kívül pedig azonnali emelő és feszesítő hatás érhető el vele a bőrön. Miután befecskendezték nem csak volument ad azonnal, hanem idővel a Radiesse® elkezdi serkenteni a test természetes kollagén termelését, melynek eredményei egy vagy több évig is kitartanak számos páciensnél.*

 

Tudjon meg többet a Radiesse®-ről

 

* Az egyéni eredmények függnek a kortól, a bőrtípustól, az életmódtól, az anyagcserétől és természetesen a kezelt területtől.

 

Tesztelték és tanúsították a Radiesse®-t?

A Radiesse® biztonságos és kényelmes megoldást nyújt, hogy visszanyerje arca fiatalos kontúrjait. A többéves klinikai kutatások során a Radiesse® biztonságosnak és hatékonynak bizonyult és kiváló toleranciát mutatott. A Radiesse® 2004-ben Európai orvos technikai eszköz tanúsítványt kapott. 2006-ban a Radiesse® CE jelzést kapott a plasztikai és rekonstrukciós sebészetben. A CE jelzés az Európai Unió termékbiztonsági szabványa. A Radiesse®-t 2006-ban az FDA is elismerte.

 

Tudjon meg többet a Radiesse®-szel történő biztonságos és hatékony kezelésről

 

Mi a kezelés menete?

Kezelőorvosa elmagyarázza Önnek a különböző rendelkezésre álló kezelési lehetőségeket és megbeszélik, melyik az Önnek legmegfelelőbb. Helyi érzéstelenítő használatával a Radiesse®-t orvosa finoman a bőrbe injekciózza, általában kis mennyiségben egy nagyon vékony tűvel. Egy kezelés általában körülbelül 30 percig tart. A hatás az injekciózás után azonnal látható.

 

Tudjon meg többet a Radiesse®-szel történő biztonságos és hatékony kezelésről

 

Mi van, ha gyógyszert szedek?

Kérjük, tájékoztassa orvosát a kezelés előtt, ha Ön gyógyszert szed, még akkor is, ha nem vényköteles gyógyszer. A véralvadásgátlók és fájdalomcsillapítók, mint az aszpirin, és néhány vitamin kiegészítő nem kívánt véraláfutást okozhatnak. Orvosa ennek megfelelően ad Önnek tanácsot.

Vannak mellékhatások?

Az injekciózást követően lehet, hogy pirosságot, égést, duzzanatot vagy más helyi mellékhatásokat tapasztal. A legtöbb mellékhatás néhány napon belül eltűnik. Ritkább mellékhatások lehetnek még a tartós duzzanat, egyenetlenség vagy feszülés az injekciózás területén, és mint minden injekciózás esetében fennállhat a fertőzés veszélye. Kérjük, hogy felmerülő aggodalmaival kapcsolatban érdeklődjön kezelőorvosánál.

Milyen hosszan tart a Radiesse® hatása?

A Radiesse® egyedülálló összetétele a neo-kollagenézis által új kollagént termel, amely megnövekedett volument eredményez, amely egy vagy több évig is tart számos páciensnél. Az egyéni eredmények függnek a kortól, a bőrtípustól, az életmódtól, az anyagcserétől és természetesen a kezelt területtől.

Lehet a Radiesse®-t kombinálni más termékekkel?

Az egyes redők és az arc bizonyos területeinek holisztikus kezelése érdekében javasolható a Radiesse® más termékekkel történő kombinálása. A Radiesse® biztonságosan kombinálható más bőrfeltöltőkkel, mint például a hialuronsav. Ha esetleg szeretné, hogy az ajkai kontúrosak legyenek vagy mimikai ráncait is kezeltetni szeretné, hogy visszanyerje fiatalos külsejét.

 

Tudjon meg többet a további kezelési lehetőségekről

 

Van olyan, akinek nem javasolt a Radiesse® használata?

A Radiesse® nem használható olyan súlyos allergiában szenvedő pácienseknél, akiknél anafilaxiás kórelőzmény, több súlyos allergia jelenlétének kórelőzménye áll fenn, vagy olyan pácienseknél, akik ismerten túlérzékenyek valamely összetevőre.

 

Érezhető a Radiesse® a bőr alatt?

Valószínűleg a kezelés után rövid ideig érezni fogja az anyagot. Idővel az anyag teljesen beépül és nem lehet érezni.

 

Hogyan tudhatok meg többet a Radiesse®-ről?

Személyre szabott információkért kérjen konzultációs időpontot az orvosától.