Radiesse_Header_Physician_Locator_1074x506-1024x482_hun

Mit
várhat

A ráncok csökkentésének ideális módja az elvesztett volumen visszapótlása. Sajnos az egyes ráncok különálló kezelése gyakran nem elegendő a fiatalos és friss megjelenés visszaállítására. Annak érdekében, hogy szembeszálljunk a gravitáció hatásával és fiatalosabb alakot formát nyerjünk vissza, az arcnak valós emelésre van szüksége. A Radiesse®-szel Ön visszanyeri a bőr természetes kollagén tartalmát, hogy kisimítsa petyhüdtté vált bőrét.


A Radiesse® egyedülálló összetétele serkenti az új kollagén termelését, amely megnövekedett volument eredményez, amely egy vagy több évig is tart számos páciensnél*. Ennek a ránc korrekciós módszernek köszönhetően a Radiesse® egyre inkább a páciensek és a szakorvosok kedvenc befecskendezhető feltöltőjévé vált.

* Az egyéni eredmények függnek a kortól, a bőrtípustól, az életmódtól, az anyagcserétől és természetesen a kezelt területtől.

 • after

 • before

 

 • after

 • before

Radiesse® modellünk saját maga is kipróbálta! Olvassa el történetét:

“Modellnek lenni számomra azt jelenti, hogy azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek.
Különösen szeretem a munkám sokoldalúságát. De a modellkedés egy teljes munkaidős elfoglaltság, amely állandó figyelmet igényel.
A hétköznapokban az egyik megbeszélésről vagy castingról a másikra való utazgatás miatt gyakran elgyötörtnek és fáradtnak tűnök.
Azt gondoltam, hogy idősebbnek nézek ki, mint amennyinek érzem magam. A munkám jellege miatt nap int nap emberekkel találkozok, akik a lehető legjobban akarnak kinézni. A modellkedés egy rendkívül versengő környezet.

Így azt kérdeztem magamtól: Hogyan érhetek el egy általános friss kinézetet?
Kipróbáltam mindenféle krémet és arcápolót, amelyek nem eredményeztek látható javulást. Mivel szerettem volna megtartani a természetes kinézetem, a sebészeti ráncfelvarrás számomra soha nem volt opció. Ragyogó megjelenést akartam, egy enyhe emelést az egész arcomon, a ráncok diszkrét kiegyensúlyozását - de anélkül, hogy elvesztettem volna az arcom jellegzetes vonásait.
A bőrgyógyászom ajánlotta nekem a Radiesse®-t. A Radiesse® egyensúlyt teremt a krém és a sebészeti beavatkozás között. Arra használják, hogy serkentse a kollagén termelést, pótolja az elvesztett volument és feszesítse arc kontúrokat. Az orvost azt mondta nekem, hogy a nazolabiális redőimet könnyedén lehetne csökkenteni a Radiesse®-szel.
Modellként nagyon vékony vagyok és ezért beesett az arcom, amit szerettem volna korrigálni. Részletes konzultációt követően a bőrgyógyászom elkezdte a Radiesse®-szel való kezelést.

A kezelés csak fél óráig tartott és az eredmény lenyűgöző volt! Belenéztem a tükörbe és frissebbnek és egészségesebbnek éreztem magamat, mint valaha és egyszerűen jól éreztem magamat a bőrömben. És megmaradt a természetes kinézetem - vagy még jobb lett.”

Mitől különleges a Radiesse®

Csupán egyetlen fecskendővel számos páciens azonnali és hosszantartó fiatalos kinézetet kap. A Radiesse® kezelés egyszerű, gyors, nyugodt és kényelmes, és azonnal látható eredményt biztosít, amely tartós.

 • Azonnali korrekció az enyhétől a mély ráncokig
 • Azonnali emelő és kontúrozó hatás
 • Serkenti a bőr természetes kollagén termelését
 • Hosszan tartóan javítja a bőr minőségét
 • Puha érzetet és természetes kinézetet nyújt
 • Olyan eredményeket biztosít, amelyek egy vagy több évig is tartanak számos páciensnél*
 • Egyszerű és kényelmes kezelést tesz lehetővé

* Az egyéni eredmények függnek a kortól, a bőrtípustól, az életmódtól, az anyagcserétől és természetesen a kezelt területtől.

Keressen orvost

Keressen egy Radiesse® termékkel dolgozó orvost az Orvos kereső használatával.