Radiesse_Header_Radiesse_1074x506-1024x482_hun

Mi a
Radiesse®?

Az egészséges fiatal bőr kollagént tartalmaz, ami volument, rugalmasságot és erőt ad neki. Az öregedési folyamat részeként a bőr saját természetes kollagén tartalma fokozatosan csökken. Ez a rugalmasság és volumen vesztés ráncokat, arcvonalakat és a bőr petyhüdtségét eredményezi, csökkentve az arc fiatalos megjelenését..

1_what-is_slide-03_hun

Radiesse® – azonnali volumen emelés és kontúr

A Radiesse® egy injekcióval bevihető bőrfeltöltő, amely ideiglenesen növeli a volument, hogy segítsen kisimítani az arcon lévő ráncokat az enyhébb ráncoktól egészen a mély ráncokig, ezen kívül pedig azonnali emelő és feszesítő hatás érhető el vele a bőrön. Miután befecskendezték a Radiesse® azonnal biztosítja a volument és az emelést, amely az öregedés jeleinek eltüntetéséhez szükséges, mivel a termék kalcium alapú mikrogömbökből és gélből áll. A test az idő múlásával lebontja a gélt és a mikrogömböket is.

Radiesse® – kollagén serkentő

Az azonnali feltöltő hatás mellett a Radiesse® magas minőségű összetevői serkentik a bőr természetes kollagén szintézisét. A Radiesse® kollagén indukáló hatásának köszönhetően a bőr visszanyeri fiatalos feszességét és rugalmasságát - az Ön természetes szépsége pedig ismét ragyogni fog.

Keressen orvost

Keressen egy Radiesse® termékkel dolgozó orvost az Orvos kereső használatával.