Radiesse_Header_Radiesse_1074x506-1024x482_hun

Radiesse® az emelő
feltöl

Szeretné jobban érezni magát a bőrében? Naná, hogy igen! Mindannyian szeretnénk fiatalosabban és frissebben kinézni. A férfiak és nők 50% Európában aggódik az öregedés miatt. A kutatások kimutatták, hogy különösen a nők félnek attól, hogy koruk előrehaladtával elvesztik fiatalságukat, magabiztosságukat és vonzerejüket. De mi történik a bőrrel, ahogy öregszünk? Az öregedéssel a bőr veszít nedvességéből, feszességéből és rugalmasságából. Az arc addigi jól látható kontúrja eltűnik. A Radiesse®-szel visszanyerheti fiatalos külsejét. Az esztétikai ránc és volumen kezelés ezzel az egyedülálló bőrfeltöltővel emelő és kontúrozó hatást kölcsönöz az bőrnek.

Radiesse® –  a természetes megjelenésért

A Radiesse® egy injekcióval bevihető bőrfeltöltő, amely ideiglenesen növeli a volument, hogy segítsen kisimítani az arcon lévő ráncokat az enyhébb ráncoktól egészen a mély ráncokig, ezen kívül pedig azonnali emelő és feszesítő hatás érhető el vele a bőrön.

radiesse_tl_0004_radiesse_1new
how_does_it_work_new1b

A Radiesse® háromszoros hatást nyújt

Mi történik a bőrrel, amikor a Radiesse®-t befecskendezik? A Radiesse® egyedülálló működési mechanizmusa három hatást eredményez: ráncfeltöltés, volumen növelés és bőrfiatalítás..

Radiesse® – a hosszan tartó eredményekért

A Radiesse®-szel végzett kezelés gyors és gyakorlatilag fájdalommentes. Egy kezelés körülbelül 30 percig tart. A hatás azonnal látható és az eredmények hosszan tartóak.

radiesse_tl_0003_radiesse_2new