Radiesse_Header_Radiesse_1074x506-1024x482_hun

Biztonságos és hatékony
kezelés

A Radiesse® biztonságos és kényelmes megoldást nyújt, hogy visszanyerje arca fiatalos kontúrjait. A Radiesse® kezelést az orvosánál tett egyszeri látogatással el lehet végezni és az eredmények azonnal láthatóak. Mitöbb a Radiesse® rendkívül kedvező biztonsági tulajdonságokkal rendelkezik:

radiesse_0_0_1_hun
  • A Radiesse® kipróbált és biokompatibilis anyagokból áll, amelyeket több mint 20 éve használnak a gyógyászatban.
  • Nincs szükség allergia tesztre a Radiesse® injekciók előtt, mivel a mikrogömbök a testben természetes módon is megtalálható anyagokat tartalmaznak.
  • A többéves klinikai kutatások során a Radiesse® biztonságosnak és hatékonynak bizonyult és kiváló tolerálhatóságot mutatott.
  • Több mint 5 millió csomag Radiesse®-t használtak már fel az esztétikai kezelésekhez világszerte.
  • A Radiesse® emelő és kontúring hatása egy vagy több évig is kitart a kezelések megismétlése nélkül.*
  • A Radiesse® biztonságosan kombinálható más feltöltőkkel, mint például a hialuronsav. Szeretné ha az ajkai kontúrosak lennének vagy mimikai ráncait is kezeltetni szeretné, hogy visszanyerje fiatalos külsejét? Kérje orvosa tanácsát és további információkat.

* Az egyéni eredmények függnek a kortól, a bőrtípustól, az életmódtól, az anyagcserétől és természetesen a kezelt területtől.

Fontos szempontok a Radiesse® kezeléssel kapcsolatban

A Radiesse® az FDA (egyesült államokbeli élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet) által jóváhagyott bőr alatti implantáció az arc ráncainak és redőinek korrigálására, az enyhe ráncoktól a mély ráncokig, mint például a nazoliabiális redők. Az injekciózást követően a páciensek pirosság, égés vagy duzzanat tüneteit tapasztalhatják. A legtöbb mellékhatás néhány napon belül eltűnik. Ritkább mellékhatások lehetnek még a tartós duzzanat, egyenetlenség vagy feszülés az injekciózás területén. Mint minden injekciózás esetében fennállhat a fertőzés veszélye. A Radiesse® kezelést követő mellékhatások azonban általában enyhék és rövid ideig tartanak. Kérjük, hogy felmerülő aggodalmaival kapcsolatban érdeklődjön kezelőorvosánál.

Keressen orvost

Keressen egy Radiesse® termékkel dolgozó orvost az Orvos kereső használatával.