Radiesse_Header_Radiesse_1074x506-1024x482_hun

Hogyan működik a
Radiesse®

A Radiesse® apró kalcium hidroxilapatit (CaHA) mikorgömbökből áll, amelyek puha gél mátrixba vannak ágyazva. A Radiesse®-t orvosa finoman a bőrbe injekciózza, általában kis mennyiségben egy nagyon vékony tűvel. Annak érdekében, hogy a kezelést még kényelmesebbé tegye, az orvos alkalmazhat helyi érzéstelenítőt a kezelt területeken. Ez az injekciózás azonnali és látható hatást biztosít. Ezen kívül a Radiesse® serkenti a bőr saját regeneráló képességét - új kollagén képződik a kezelést követő hetekben és hónapokban, és a bőrt erősebbé és rugalmasabbá teszi. A Radiesse® kezelési eredményei hosszantartóak, de nem állandóak. Sok páciens visszatér, hogy megismételje a kezeléseket, mert nagyon elégedettek vele. A férfiak és nők 90%-a elégedett a Radiesse® kezelési eredményeivel.1

Moers-Carpi M, et al. Dermatol Surg. 2007 Dec; 33 Suppl 2: S144–51.

Működési mechanizmus

Miután befecskendezték, a Radiesse® azonnali volument és korrekciót biztosít, de továbbra is dolgozik az által, hogy stimulálja a bőrt, hogy az előállítsa saját természetes kollagénjét. Az idő múlásával a gél felszívódik és a test metabolizálja a CaHA mikrogömböket, hátrahagyva csupán a bőr természetes kollagénjét.

1. Hatás

Miután befecskendezték, a Radiesse® azonnal szembetűnő korrekciós és emelő hatást ad. Rögtön lágyítja a mosolyráncokat, feltölti az elvesztett volument az arcon, vagy az állvonal kontúrját.

how_does_it_work_new1b
how_does_it_work_new2

2. Hatás

A kezelést követő hetekben a Radiesse® mikrogömbök serkentik a bőrt, hogy új kollagént termeljen a lágyabb, természetesebb kinézet érdekében.

Kollagén háló

Az újonnan termelt kollagén körülveszi a mikrogömböket. A mikrogömböket a test normál folyamatai végül metabolizálják.

how_does_it_work_new3
how_does_it_work_new4

3. Hatás

Az új kollagén hosszan tartó hatást biztosít, amely akár egy vagy több évig is tarthat sok páciensné.*

* Az egyéni eredmények függnek a kortól, a bőrtípustól, az életmódtól, az anyagcserétől és természetesen a kezelt területtől.

legende_part1
legende_part2
legende_part3

Tekintse meg az előtte - utána képeket

Fedezze fel a Radiesse® előtte - utána galériáját, hogy lássa a működési mechanizmus mögött rejlő kezelési eredményeket.